Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.
Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.
Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.
Login
Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.
In januari 2011 heeft Ambulancezorg Nederland (AZN) het sectorale preventief medisch onderzoek (in deze sector ‘PAM’ genoemd) en aanstellingskeuring voor rijdend ambulancepersoneel voor de sector ter beschikking gesteld. Vanaf 1 januari 2011 gaat AZN ervan uit dat alle arbodiensten/ bedrijfsartsen die activiteiten verrichten voor deze sector, dezelfde aanstellingskeuring en hetzelfde preventief medisch onderzoek uitvoeren voor rijdend ambulancepersoneel. In samenspraak met bedrijfsartsen en management uit de sector heeft het Coronel Instituut (AMC, Amsterdam) het afgelopen jaar gewerkt aan een update van de keuringen die in 2005–2007 voor de sector waren ontwikkeld.[1]-[4] Ook in de CAO van de ambulancesector zijn de keuringen voor rijdend ambulancepersoneel door sociale partners inmiddels opgenomen. Met de invoering heeft AZN voor de PAM een eigen elektronisch systeem laten ontwikkelen door het bedrijf Medecs. Arbodiensten of bedrijfsartsen die de PAM voor deze sector afnemen, dienen dit systeem vanaf heden te gebruiken. Bij de ontwikkeling van de keuringen en tijdens de bouw van het elektronische systeem zijn enkele bedrijfsartsen en personeelsmanagers uit de sector betrokken geweest. Met de ingebruikname van het systeem kan zowel op ambulancedienstniveau als op regionaal (Regionale Ambulancevoorziening, RAV-) niveau en landelijk niveau geanonimiseerde beleidsrelevante informatie worden verkregen over de belastbaarheid van het rijdend ambulancepersoneel. De ambulancediensten vragen bij AZN gebruiks- en inloggegevens aan voor de betrokken organisatoren en testafnemers en voor de bedrijfsartsen die bij hen onder contract staan (zie figuur [1]). Afhankelijk van iemands rol is bepaalde informatie uit het systeem leesbaar. Medische informatie op individueel niveau is uiteraard voorbehouden aan de bedrijfsarts van de betreffende dienst.
Figuur 1.
Screenshot van de aanmaakpagina met de diverse actoren rondom het PMO-proces in het PAM-systeem van Ambulancezorg Nederland.
Van het kenniscentrum medische keuringen in arbeid (KMKA) Beroepsspecifiek PMO en aanstellingskeuring voor rijdend personeel in de ambulancesector ingesteld