Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-04-2008 | Spectrum

Kennismanagement gezondheidsbevordering

Auteurs: Prof.Dr. Hans van Oers, Dr. Harry Verkleij

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 4/2008

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

New public health en new health promotion. U zult die termen vaak genoeg gehoord hebben. ‘Nieuw’ wordt hier niet als onvermijdelijke reclamestunt aan een nauwelijks gewijzigd product toegevoegd om oude wijn in nieuwe zakken te verkopen, maar is een doelbewuste activiteit en verandering van houding om daadwerkelijk vernieuwing en verbetering te bereiken in de aanpak van wat de grootste uitdaging voor de huidige volksgezondheid is: een gezondere levensstijl te bereiken die past bij de wensen en behoeften van de huidige en nieuwe generaties jongeren, volwassenen en ouderen.
Metagegevens
Titel
Kennismanagement gezondheidsbevordering
Auteurs
Prof.Dr. Hans van Oers
Dr. Harry Verkleij
Publicatiedatum
01-04-2008
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 4/2008
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03082055