Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-11-2010 | Forum

It takes three to tango: interactie tussen wetenschap, praktijk en zorgvraag

Verslag van het tweede lustrumsyposium van Tranzo

Auteurs: B. Wouterse, R. van der Sar

Gepubliceerd in: TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen | Uitgave 8/2010

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Resumen

Tranzo bestaat tien jaar en dat is donderdag 30 september in het MIDI theater in Tilburg uitgebreid gevierd. Tijdens het eerste lustrumsymposium stond de dialoog tussen wetenschapper en professional centraal. Binnen de academische werkplaatsen hebben deze elkaar inmiddels gevonden. Nu is het tijd om ook de zorgvrager te betrekken en de interactie tussen onderzoeker, professional en zorgvrager te verkennen. Daarom stond dit symposium in het teken van de rol van de zorgvraag bij evidence-based werken.
Metagegevens
Titel
It takes three to tango: interactie tussen wetenschap, praktijk en zorgvraag
Verslag van het tweede lustrumsyposium van Tranzo
Auteurs
B. Wouterse
R. van der Sar
Publicatiedatum
01-11-2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen / Uitgave 8/2010
Print ISSN: 1388-7491
Elektronisch ISSN: 1876-8776
DOI
https://doi.org/10.1007/s12508-010-0674-5