Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-02-2007 | Redactioneel

Verhoudingen

Auteur: J. M. Kreyns

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 2/2007

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In mijn boekenkast staan onder meer twee boekjes van 79 pagina’s over tandtechniek. Zij zijn precies even dik, of eigenlijk dun, en geven beide een kort overzicht van de vooruitgang van de tandtechniek in de eerste helft van de twintigste eeuw. De auteur van beide boekjes is J.C. Adriaansen, tandtechnicus. Dat Adriaansen tandtechnicus was, leid ik af uit het voorwoord in beide boekjes. Uiterst beleefd eindigt dit voorwoord aldus: ‘Voor de leerrijke ervaringen die ik in de loop der jaren door mijn relaties met de tandartsen heb opgedaan en die mij in hoge mate te stade zijn gekomen bij de samenstelling van dit boekje, betuig ik allen mijn hartelijke dank.’ Na dit voorwoord is de inhoud van beide boekjes net zo identiek als het voorwoord zelf.
Metagegevens
Titel
Verhoudingen
Auteur
J. M. Kreyns
Publicatiedatum
01-02-2007
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 2/2007
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03073043