Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-12-2010 | Minithema: Met plezier aan het werk

Spirit at work

Inspiratie voor de ouderenzorg

Auteur: Ad Bergsma

Gepubliceerd in: DementieVisie | Uitgave 6/2010

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

De Canadese psycholoog Val Kinjerski heeft een training ontwikkeld om werkplezier te vergroten: Spirit at work. Werken slurpt daardoor niet alleen maar energie, maar maakt mensen enthousiast en vergroot betrokkenheid. Het gevolg is dat de kwaliteit van de zorg toeneemt. Ad Bergsma sprak met Kinjerski.
Metagegevens
Titel
Spirit at work
Inspiratie voor de ouderenzorg
Auteur
Ad Bergsma
Publicatiedatum
01-12-2010
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
DementieVisie / Uitgave 6/2010
Print ISSN: 2950-2713
Elektronisch ISSN: 2950-2721
DOI
https://doi.org/10.1007/s12428-010-0072-4

Andere artikelen Uitgave 6/2010

Een teken van verminderd inzicht?

  • Onder de loep Wetenschappelijk onderzoek nader bekeken

Moreel Beraad in de ouderenzorg

  • Ondersteuning van professionaliteit en kwaliteit

Kleinschaligheid bereikt nieuwe fase

  • Een congres over kleinschalig wonen voor ouderen

Het gaat om de kok, niet om het recept

  • Minithema: Met plezier aan het werk