Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-04-2016 | Column

Rode Stier en Dauw uit de Bergen

Auteur: Ruud Lamp

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 3/2016

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

‘Net op tijd.’ Met deze woorden plofte een studentikoos type op de bank tegenover mij in de trein en nam meteen een hap uit zijn broodje met kruidig ruikend beleg.
‘ Smaakt je wel, hè?’ kon ik niet nalaten op te merken. ‘Ja lekker, deze gast heeft hele goeie shoarma. Echt een traktatie.’
Nadat hij zijn ‘prooi’ verzwolgen had zoals een slang dat doet, trok hij met een routinematige ‘tjeklak’ een blikje Red Bull open en werkte dit in enkele teugen weg.
‘Is dat nou lekker, direct na die hartige hap, zo’n mierzoet drankje erachteraan wegkolken?’
‘Het summum! Eerst dat hartige, pittige, warme en meteen daarna dat zoete, ijskoude, prikkelende gevoel in je mond’, antwoordde hij nagenietend.
Metagegevens
Titel
Rode Stier en Dauw uit de Bergen
Auteur
Ruud Lamp
Publicatiedatum
01-04-2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 3/2016
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/s12496-016-0033-z