Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-11-2011 | Column

Over de culturele kip en het professionele ei

Auteur: Gerton Heyne

Gepubliceerd in: GZ - Psychologie | Uitgave 7/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het laatste jaar heb ik – niet voor mezelf, maar met een aantal naasten – wat ervaring mogen opdoen met ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Die in het eerste ziekenhuis waren niet om over naar huis te schrijven. In grote lijnen: verpleegkundigen waren kortaf, maakten vaak volstrekt niet ter zake doende ‘diagnostische’ opmerkingen, reageerden laat, artsen waren nauwelijks te spreken, vervolgens op het hooghartige af en stelden – zo bleek later – een verkeerde diagnose, de communicatie tussen artsen onderling en tussen artsen en verpleegkundigen was beroerd, het eten was onder de maat en de hygiëne liet ook het nodige te wensen over.
Metagegevens
Titel
Over de culturele kip en het professionele ei
Auteur
Gerton Heyne
Publicatiedatum
01-11-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
GZ - Psychologie / Uitgave 7/2011
Print ISSN: 1879-5080
Elektronisch ISSN: 1879-5099
DOI
https://doi.org/10.1007/s41480-011-0068-6