Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-04-2023 | redactioneel

Lievelingsgerecht

Auteur: Willemijn Scholten

Gepubliceerd in: GZ - Psychologie | Uitgave 2/2023

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Na 16 jaar neem ik afscheid als hoofdredacteur. GZ-psychologie was voor mij al die tijd als een lievelingsgerecht: met mooie ingrediënten, een fraaie presentatie, uitgebalanceerd qua smaak, maar ook pittig waar nodig en je krijgt er al zin in als je er aan denkt. In mijn allereerste redactioneel schreef ik: we hopen vooral dat u denkt als de GZ-psychologie op uw mat valt: 'ha lekker, de GZ-psychologie is er weer.' In de afgelopen 16 jaren waren er verschillende uitgevers en redacteuren, maakte ik diverse restylings mee, verzonnen we allerlei nieuwe rubrieken, vergaderden we tientallen malen telefonisch of in zaaltjes en aten we in diverse restaurants; bij feestelijkheden of als iemand afscheid nam. En zovelen schreven prachtige stukken voor het tijdschrift, of lieten zich interviewen en fotograferen. Ook lezers kwamen en gingen, maar de meeste lezers bleven er al die tijd bij. Ook zij houden van dit recept. De redactie gaat gelukkig gewoon door, en hoe! Marijda Fournier, langst zittende redacteur op wie je altijd kunt rekenen; Jan Callens (tja, we hadden beloofd echt een keer naar Gent te komen voor een vergadering in plaats van dat jij altijd trouw naar Nederland afreist); Marc Hendriks, tussen diepe hersenstimulaties en het lesgeven door regel je al je redactionele taken; Diederik de Rooy, je kwam zelfs met een gebroken been naar Amsterdam voor een overleg; Jorn Hövels, stress over kopij is er al tijden niet meer, heerlijk. Yulma Perk en Rita Pilkes van de uitgeverij, wat een geweldige aansturing en ondersteuning van jullie voor het tijdschrift. Mijn lievelingsgerecht zal ik niet meer tweemaandelijks bereiden. Voor mij zijn er nieuwe recepten bijgekomen die ik ga uitproberen, want ik blijf dol op koken. Ik geef heel graag het stokje door aan Annemarie de Leng, zij is de nieuwe hoofdredacteur van GZ-psychologie én van Kind en Adolescent Praktijk. Reken maar dat zij het recept zal gaan veranderen en er haar eigen ingrediënten aan zal toevoegen. Er liggen mooie plannen voor GZ-psychologie. Ik kijk er naar uit om het op de mat te zien vallen de komende tijd!
Metagegevens
Titel
Lievelingsgerecht
Auteur
Willemijn Scholten
Publicatiedatum
01-04-2023
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
GZ - Psychologie / Uitgave 2/2023
Print ISSN: 1879-5080
Elektronisch ISSN: 1879-5099
DOI
https://doi.org/10.1007/s41480-023-1450-x