Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2011 | Kort Bestek

Kort Bestek

Auteur: Bohn Stafleu van Loghum

Gepubliceerd in: Skipr | Uitgave 10/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Drinkers, rokers en mensen met uiteenlopende vormen van psychisch ongemak weten de weg naar digitale hulpkanalen steeds beter te vinden. Nu zijn ook de managers aan de beurt. E-therapy heeft een opvolger gekregen: e-coaching. Volgens het Center for Knowledge Transfer van de Universiteit van Tilburg kan e-coaching zeker zo effectief zijn als traditionele face-toface- coaching of intervisie. De succesfactoren zijn dezelfde als bij e-therapy. Het is laagdrempelig, makkelijk inpasbaar in eigen leef- en werkpatroon én zorgt voor een afname van de sociale schaamte. Bovendien is e-coaching een tikkie goedkoper dan de peperdure coachingstrajecten van de vele managementacademies die Nederland rijk is. In deze tijden van bezuiniging en verschraling toch zeker ook een argument dat telt… …
Metagegevens
Titel
Kort Bestek
Auteur
Bohn Stafleu van Loghum
Publicatiedatum
01-10-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Skipr / Uitgave 10/2011
Print ISSN: 1876-8695
Elektronisch ISSN: 2211-8772
DOI
https://doi.org/10.1007/s12654-011-0121-5