Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-10-2024 | Artikel

De anatomie van het element en de endodontische opening deel 2

Auteur: Jan Warnsinck

Gepubliceerd in: Tandartspraktijk | Uitgave 7/2024

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Voor het uitvoeren van een kanaalbehandeling is grondige parate kennis een eerste vereiste. Het doel van een wortelkanaalbehandeling is een zo grondig mogelijke verwijdering van de resten pulpaweefsel en optimale desinfectie van het wortelkanaalstelsel, waarbij met zo min mogelijk opoffering van het worteldentine de integriteit van het wortelkanaalstelsel en de apicale constrictie behouden blijft. In dit deel 2 vertelt Jan Warnsinck over openen en prepareren van de pulpakamer en lokaliseren van de kanaalingang(en), vormgeving en criteria voor de endodontische opening en alles wat daar verder bij komt kijken. Deel 3 van dit artikel zal in TP8 verschijnen. …
Metagegevens
Titel
De anatomie van het element en de endodontische opening deel 2
Auteur
Jan Warnsinck
Publicatiedatum
01-10-2024
Uitgeverij
BSL Media & Learning
Gepubliceerd in
Tandartspraktijk / Uitgave 7/2024
Print ISSN: 0167-1685
Elektronisch ISSN: 1875-6808
DOI
https://doi.org/10.1007/s12496-024-0589-y