Skip to main content

Welkom bij Erasmus MC & Bohn Stafleu van Loghum

Erasmus MC heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL.

Registreer

Om ook buiten de locaties van Erasmus MC, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet je jezelf eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van Erasmus MC.

Eenmaal geregistreerd kun je thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-04-2017 | Cliëntenparticipatie

Cliëntenparticipatie: tot hier en nu verder

Schets van de nieuwe uitdagingen

Auteur: Branko Hagen

Gepubliceerd in: Sociaal Bestek | Uitgave 2/2017

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Bij het 15-jarige bestaan van de LCR wordt op zijn jaarlijkse congres de vraag gesteld: hoe gaan we verder met cliëntenparticipatie? Cliëntenparticipatie moet een goede impuls krijgen door te investeren in plaats van te demonteren. In dit artikel een paar interessante nieuwe uitdagingen, inclusief goede voorbeelden.
Voetnoten
1
Kennisdocument op website LCR
 
2
ZINZIZ, Inventarisatie regionale cliëntenparticipatie.
 
3
E-magazine LCR-website, 2017
 
4
De LCR organiseert jaarlijks de Client in Beeldprijs voor clientenraden met goede voorbeelden
 
5
Zwartboek Schulden, website Participatieraad Amsterdam
 
6
Ruimte voor raden, youtube
 
7
Ab Harrewijnredes op website LCR
 
Metagegevens
Titel
Cliëntenparticipatie: tot hier en nu verder
Schets van de nieuwe uitdagingen
Auteur
Branko Hagen
Publicatiedatum
01-04-2017
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Sociaal Bestek / Uitgave 2/2017
Print ISSN: 0921-5344
Elektronisch ISSN: 2468-1377
DOI
https://doi.org/10.1007/s41196-017-0039-6